Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Malta - gezondheidszorg malta
Maltapaediatrics
Maltese paediatric association. the official website of the maltese paediatric association
http://www.maltapaediatrics.org
Stjameshospital
Saint james hospital malta
http://www.stjameshospital.com
Stphilips
St. philip's hospital
http://www.stphilips.com.mt
Synapse
Synapse
http://www.synapse.net.mt
Gerelateerd
 • Ridders van Malta in Sint Janskerkje
  In het geklasseerde romaans-gotische kerkje van Walsbets waren de Ridders van Sint-Jan van Jeruzalem of de Hospitaalridders naar jaarlijkse traditie op bez...
 • On the Edge of Comino
  Een heerlijke halve dag vanaf het vertrekpunt van de ferry naar Gozo: Een speedboat bracht ons naar de Blue Lagoon op Comino. Daar werden we gedropt in het gekrioel op een apenrots. Het water is er prachtig blauw turqoise. De dagjesmensen van de boottr... - Blue Lagoon, Malta | Columbus Travel
 • Deze plaatsen moet u zien in Malta
  Malta is klein, maar als strategische plaats was het een perfecte tussenstop voor de vele zeevaarders tussen Europa en Afrika. 7000 jaar geleden vestigden er zich al mensen. Malta is daarom een paradijs voor liefhebbers van archeologie, maar er zijn ook spectaculaire baaien, schilderachtige dorpjes, magische grotten en rustige natuur te vinden.
 • Out of Africa? into Malta
  Hoe zou het zijn om een uitzichtloos leven te leiden? Ongewild verwikkeld in een oorlog en verdreven uit eigen land. Duizenden mannen, vrouwen en kinderen maken dagelijks de gevaarlijke oversteek per boot vanuit Afrika.
 • Burgerinitiatief voor leefbare wijk Malta langs Rijkweg N5..
  Een groep bewoners van de Zierikzeese wijk Malta is een burgerinitiatief begonnen tegen de overlast van de naastliggende Rijksweg N59.
 • Vitesse-aanvaller velt Malta
  Valeri Qazaishvili heeft GeorgiŽ woensdag aan de overwinning op eigen veld geholpen in een oefenwedstrijd tegen Malta. De aanvaller van Vitesse kwam in de tweede helft in het veld en tekende in blessuretijd voor de 2-0. Dat was tevens de eindstand. De score was geopend door Jaba Kankava, die onlangs nog met Dnjepr Dnjepropetrovsk tegenover Ajax stond in de Europa League.
 • Vervolg in BosniŽ of Malta lonkt voor Go Ahead
  Als Go Ahead Eagles erin slaagt om FerencvŠros te verslaan in de eerste voorronde van de Europa League, wacht daarna een op papier minder sterke tegenstander. In de tweede voorronde speelt Go Ahead of FerencvŠros tegen de winnaar van de tweestrijd tussen Balzan en Zeljeznicar.
 • Italiaans koppel loopt tarmac op in Malta om vlucht te hal..
  Een Italiaans echtpaar liep eergisteren moedwillig en zonder toelating de tarmac op van Malta International Airport,†met de intentie om een Ryanair toestel te laten stoppen. Het vliegtuig†was al aan†het vertrekken zonder hen, aldus de Times of Malta. Clementi 26 en Apollonio 23 kwamen vast te zitten in het verkeer op weg naar de luchthaven afgelopen ?
 • OPINIE: Kruitdampen over Malta
  Hoe het onbestaanbare toch mogelijk blijkt: opnieuw opent Malta de jacht op kwartel en zomertortel. Beide soorten gaan zwaar achteruit en Europa kijkt slechts toe.